Sari direct la conținut

VIDEO Emil Boc: Posibile angajari in institutiile care gestioneaza fondurile europene

HotNews.ro

Premierul Emil Boc a anuntat joi ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va face pina la 16 ianuarie o evaluare a personalului din organismele intermediare care gestioneaza fondurile europene. „Exista probleme cu resursele umane … In limita resurselor, vom putea aloca sume pentru personal suplimentar”, a spus Boc.

Premierul a atras atentia ministrilor Economiei, Educatiei si Comunicatiilor cu privire la intirzierea aprobarii proiectelor sau a rambursarii banilor. Boc a cerut si ministrului Mediului sa ia legatura cu autoritatile locale care deruleaza proiecte europene pentru a grabi procedurile de evaluare si implementare.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/a93d89af64971b676d4cdcbe4d591494/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro