Sari direct la conținut

Primăria Capitalei cumpără 2.000 de fluiere cu 39 lei bucata

HotNews.ro

Primăria Capitalei cumpără 2.000 de fluiere din metal cromat pentru situații de urgență cu 39 lei/bucata, de la firma LIDLE COM SRL, valoarea achiziției fiind de 78.000 lei, în urma unei proceduri de cumpărare directă. Achiziția a fost finalizată pe 28 august. Interesant este prețul unui fluier deoarece la a o simplă căutare pe internet, prețul unui fluier metalic cu bilă variază între câțiva lei și 25 lei, iar la o achiziție atât de mare costurile trebuie să fie și mai mici. Totuși, în anunțul de pe site-ul de licitații nu se precizează dacă acesta mai are și alte caracteristici speciale.

Obiectele au următoarele caracteristici, potrivit sistemului electronic de achiziții publice: ”Fluier cu bilă cu lungime de minim 50mm. Fluierul are un cordon din nailon prins cu o carabină metalică de fluier cu o lungime de minim 50 cm. Este destinat în activitățile speciale ale : Politie; IGSU; Unități de descarcerare; SMURD”.

Municipiul Bucuresti achiziționează fluierele pentru ”îndeplinirea în bune condiţii a misiunilor specifice în situaţii de urgenţă desfăşurate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov”.

Achiziția a fost sesizată de Clotilde Armand, consilier local Sector 1, pe pagina de Facebook.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro