Sari direct la conținut

FOTO Primăria Sectorului 2 a dat autorizație pentru construirea unei terase pe locul unei foste toalete publice din Parcul Circului

HotNews.ro

Primăria Sectorului 2 a dat autorizație pentru construirea unei terase pe locul unei foste toalete publice din Parcul Circului, la intrarea dinspre bulevardul Lacul Tei, lângă stația de autobuz. Aceasta a fost o practică curentă în anii 2000, când WC-urile din Parcul Herăstrău au fost transformate în cârciumi, însă de atunci nu s-a mai întâmplat. Cetățenii din grupul de inițiativă civică Lacul Tei și-au exprimat nemulțumirea pe pagina de Facebook și transmit autorităților că în Parcul Circului nu este suficient loc pentru terase.

”Pe platforma betonată a toaletei publice (lângă intrarea din Bulevardul Lacul Tei a Parcului Circului) azi s-a început construirea unei cafenele. Într-un parc atât de mic nu este suficient loc pentru spatii comerciale. Din punctul nostru de vedere această situație ar putea crea un precedent periculos. Spațiul verde este în pericol de a fi invadat de diferite construcții. Există riscul ca Parcul Circului să ajungă să arate ca Parcul Tei. Dacă este ceva de făcut trebuie făcut urgent și vă propunem să ne mobilizam imediat”, au postat cetățenii pe pagina de Facebook a grupului.

Potrivit panoului de șantier fotografiat de cetățeni, Primăria Sectorului 2 a dat pe 18.11.2019 autorizație pentru recondiționare WC și amenajare terasă. Beneficiar este firma Cafe de Cirque.

Viceprimarul Sectorului 2, Popescu Dan Cristian, a răspuns cetățenilor într-un comentariu la postare că a cerut detalii și respectiva autorizație de construire există. ”Acum, aștept sa văd actele care stau la baza emiterii acesteia”, a scris acesta.

FOTO: Grupul de inițiativă civică Lacul Tei

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro