Sari direct la conținut

După ATP Barcelona, Carlos Alcaraz ar putea rata încă un turneu important

HotNews.ro
Carlos Alcaraz, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia
Carlos Alcaraz, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Indisponibil pentru turneul „ATP 500” de la Barcelona din cauza unei accidentări, Carlos Alcaraz și-a propus să revină pe teren la Mastersul de la Madrid, însă recunoaște că încă nu are această certitudine.

>> Rafael Nadal revine la ATP Barcelona – Primul meci oficial după trei luni de pauză

Carlos Alcaraz ar putea lipsi și de la Madrid Open

Eliminat de Grigor Dimitrov în sferturile ATP Monte Carlo, Carlos Alcaraz a suferit o accidentare la brațul drept, însă investigațiile ulterioare nu au arătat ceva îngrijorător, scrie Marca.

Cu toate acestea, spaniolul a încercat duminică să se antreneze înainte de plecarea spre Barcelona, iar durerile au reapărut în condiții de efort.

„Rezultatele pozitive ale investigațiilor mi-au dat speranțe pentru a putea juca la Barcelona.

Primul antrenament nu a fost însă cum mă așteptam. Am simțit un mare disconfort de fiecare dată când creșteam intensitatea” – a declarat Alcaraz.

Retras de la turneul pe care l-a câștigat în ultimii doi ani, Alcaraz speră să revină pe teren la Madrid, însă nu este sigur că va putea.

„Scopul meu este să joc la Mutua Madrid Open, dar nu este nimic sigur. Nu vreau să mă grăbesc și nu vreau să spun că voi participa 100%”, a completat ibericul.

Mutua Madrid Open 2024 se va disputa în perioada 24 aprilie – 5 mai. Carlos Alcaraz a câștigat competiția de la „Caja Magica” în 2022 și 2023.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro