Sari direct la conținut

Clotilde Armand: Prin alianța politică nefirească dintre PNL și PSD președintele țării devine complice la violențele din 10 august 2018

HotNews.ro

Prin alianța politică nefirească dintre PNL și PSD președintele țării devine complice la violențele din 10 august 2018, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe pagina de Facebook. Primarul este de părere că este mai rău ca acum 4 ani, cu binecuvântarea președintelui Klaus Iohannis.

  • ”10 august – Patru ani de la mitingul pașnic din Piața Victoriei reprimat violent de Jandarmerie la ordinele unor politicieni care se află și acum în fruntea Statului Român.
  • Am fost acolo, am văzut cu ochii mei cum erau gazați și bătuți cu bestialitate cetățenii pașnici de către forțele de ordine.
  • A fost un protest împotriva celor care au vrut să mutileze statul de drept și Justiția, împotriva celor care s-au crezut mai presus de lege.
  • Ce vedem acum? Că au reușit. Și este mai rău ca acum patru ani. Cu binecuvântarea președintelui României. Cine ar fi crezut așa ceva în urmă cu patru ani?!
  • Cine ar fi zis că urmează să avem un Guvern condus de premierul de la GRIVCO iar asaltul penalilor asupra Justiției va fi mai puternic ca în epoca Dragnea?”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Aceasta îl invită pe președintele Klaus Iohannis să vină în Piața Victoriei și să-i asculte pe cei bătuți de partenerii lui politici, să vadă cum arată Justiția la finalul mandatului său în fruntea țării.

  • ”L-aș invita pe domnul președinte Klaus Iohannis să vină astăzi în piața Victoriei. În fața celor care au fost alături de el atunci când mima că apără statul de drept.
  • Să-i asculte pe cei bătuți de partenerii lui politici, să-i vadă pe cei gazați atunci de forțele de ordine, să vadă cum arată Justiția la finalul mandatului său în fruntea țării.
  • Mi-ar face mare plăcere să-l văd discutând cu protestatarii și să ne convingă că nu de la dânsul a venit ordinul de îndepărtare a lui Stelian Ion pentru că a organizat concursuri independente de numire a procurorilor sau că #RomâniaEducată nu are un premier plagiator.
  • Să ne spună cum primarul Bucureștiului din perioada 10 august 2018 a fost răsplătit cu un post de ministru și încă are curajul să ne dea lecții”, a mai scris primarul Sectorului 1.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro