Sari direct la conținut

Incendiu violent la un bloc din Sectorul 5 al Capitalei, aflat în curs de reabilitare termică / Nu sunt victime

HotNews.ro

Un incendiu a izbucnit luni dimineață la un bloc din Sectorul 5 al Capitalei, aflat în curs de reabilitare. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, focul a fost stins, fiind afectată doar o suprafață de 150 mp la nivelul acoperișului. Două persoane au suferit atac de panică.

”Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la terasa unui bloc în reabilitare, situat în str. Ene Modoran, sec.5. Incendiul s-a manifestat pe o suprafața de aproximativ 150mp la nivelul acoperișului. A fost afectata doar terasa blocului. În acest moment incendiul este lichidat, două persoane cu atac de panica sunt în grija ambulantelor. Cele doua persoane consultate de către echipajele SMURD, au refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Pentru stingerea focului au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare. La fața locului au venit și două ambulanțe SMURD.

Blocul este reabilitat în baza unui contract încheiat de Primăria Sectorului 5 cu o societate comercială.

Reprezentanții instituției au transmis că vor acorda tot sprijinul necesar tuturor persoanelor afectate de incendiu.

”Incendiul a fost lichidat la scurt timp după ce s-a declanșat focul, pompierii intervenind cu promptitudine. Nu există victime în urma incendiului produs la mansarda imobilului. Primăria Sectorului 5 va acorda tot sprijinul necesar tuturor persoanelor afectate de incendiu. Organele abilitate au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la declanșarea acestui incendiu”, a transmis Primăria Sectorului 5.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro