Sari direct la conținut

Consiliul General a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru etapa a doua din Penetrația Splai Dudescu – Nicolae Grigorescu

HotNews.ro

Finalizalizarea Penetrației Splai Dudescu – Nicolae Grigorescu, care va face o nouă legătură rutieră între Bulevardul Nicolae Grigorescu și zona intersecției Șos. Olteniței – Șoseaua Vitan Bârzești va costa Primăria Capitalei circa 63 milioane de lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, aprobați joi de Consiliul General al Municipiului București.

În prima etapă s-a realizat o bucată nouă de drum, de unde se termina bd. Nicolae Grigorescu până în Splaiul Unirii și Pasajul peste Dâmbovița (finalizat în proporție de 90%) și un pod pentru virajele pe Splai. Etapa a doua presupune continuarea lucrărilor de la pasaj până în zona intersecției Șos. Olteniței – Șoseaua Vitan Bârzești . Noua arteră va avea o lungime de 1,3 km, 6 benzi și 3 stații de autobuz.

Finanțarea proiectului se va asigura din bugetul Primăriei Capitalei.

Lucrările la Pasajul de la Nicolae Grigorescu nu au fost terminate deși sunt executate încă de anul trecut în proporție de peste 90%. Motivul: trebuie mutate liniile de înaltă tensiune care trec pe deasupra pasajului și aparțin Transelectrica, iar procedura durează. Sigur, rămâne întrebarea de ce nu au fost mutate înainte de începerea lucrării, o întrebare fără răspuns.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro